benselectronics webwinkelkeur

1N4148 diode

1N4148 diode
0.10
InStock
 
Aantal
1N4148 diode; 100v 200mA

Voor verdere specificaties klik hier
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ben  - reactie; Geen zener
27-12-2015 20:41:34
Goedenavond, je hebt helemaal gelijk. Wij hebben bij het invoeren van de producten in de webshop de namen van de bestellijst overgenomen en daarop staat zener diode. Nu ik het na ga kijken zie ik inderdaad dat het geen zener diode is maar een fast switching diode. Ik heb het inmiddels aangepast op de site. Bedankt voor je oplettendheid.
Voor het doel wat je in je bericht noemt kan ik je adviseren om een logic level converter te gebruiken. Wij zullen deze aan de bestelling toevoegen ipv de diodes. Deze is normaal duurder maar zie dit maar als compensatie voor je oplettendheid.
Ook bedankt voor je compliment over onze site ! Met vriendelijke groet, team Ben's electronics.
  - Geen zener
27-12-2015 18:49:11
Ik heb er net een paar besteld, maar realiseer me nu dt dit helemaal geen zener diode is. Dit is een normale diode. Zener diodes slaan bij een specifieke spanning door: de zenerspanning. Ze worden meestal toegepast om spanningen te begrenzen. Doel waarvoor ik deze besteld had is de signaalniveau's van de Arduino module te begrenzen op 3.3V zodat de WiFi module correct wordt aangestuurd.

Overigens verder prima site. Goede prijzen en leuk aanbod aan producten.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN