benselectronics nederland2

4 kanaals relais board

4 kanaals relais board
6.95
InStock
 
Aantal

4 kanaals relais board 

Laag gestuurd 5v
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

- RE: 5V solid state relais 10A
Beste Jan,

Ik heb te weinig informatie om u verder te kunnen helpen.
U heeft het over 20A, bedoeld u AC of DC spanning ?
En welke spanning wilt u 20A gaan schakelen ?
Wij hebben sowieso ook solid state relais in ons assortiment, zowel AC als DC die een stroom van 20A of meer kunnen schakelen.
U kunt deze vinden door in de zoekbalk SSR in te voeren.

Ik hoor graag uw reactie zodat ik u verder kan helpen.

Met vriendelijke groet,
Ben
- 5V solid state relais 10A
Ik wil met bovenstaande relais een bron schakelen met een stroom van 20A.
Mijn 5V solid state relais kan maar 10A aan.
Bestaan deze ook voor 20A.
Of is er een mogelijkheid dat ik toch 20A kan schakelen?
- RE: relais spoelspanning
Beste Klaas,

Dit is een 5V relais dus je zult 5V aan moeten houden.

Ik hoop je zo voldoende weet.

Met vriendelijke groet,
Ben
Ben's electronics
- Relais spoelspanning
Wil een 4kanaals relais board gebruiken in de modelbouw met een voeding spanning van 6 volt of moet ik toch die 5 volt aanhouden.
- Relais
Hoi, Ik ben opzoek naar een relais dat schakelt bij 5V en waar 12V door de geschakelde contacten loopt. Ook moet het relais 2NO contacten hebben. Dit heb ik nodig omdat ik een plc de spanningen van een motor wil laten omdraaien om de motor de andere kant op te laten draaien.
Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

Met vriendelijke groet,
Damian van Willigen
- RE; aansluiten relaisboard
Beste Niek Swelsen,

Zoals ik uit je reactie begrijp wil je het relaisboard aansturen met 5V positief. Als dit het geval is, is dit niet rechtstreeks mogelijk met dit relaisboard. Dit omdat deze uitvoering negatief/laag gestuurd wordt. De positief gestuurde relaisboards staan in bestelling.

Je zou dit relaisboard wel kunnen gebruiken maar dan moet je er per kanaal een transistor voor plaatsen. Indien gewenst kan ik je hierover meer informatie per mail toesturen.

Ik hoor graag je reactie.
Met vriendelijke groet,
Ben Tacke
Bens electronics
- aansluiten relaisboard
Goeden dag. Ik twijfel om het board aan te sluiten. Ik sluit relais board 4 kanaal aan op USB NCPC PLT 2 poort. Uit deze poort komen 5V signalen.
Op het board staat GND N1 N2 N3 N4 Vcc ... JD Vcc/Vcc. Hoe sluit ik de USB 5V signalen aan op N1 t/m N4? Wanneer gebruik ik GND? Wat moet ik met de jumper JD doen om galvanisch gescheiden de relais aan te sturen? Appart een spanning voor de relais aansluiten op de jumper?
Bij voorbaat dank voor uw antwoord. Groet, Niek Swelsen Beesel