benselectronics nederland2

Betaal en verzendinformatieBetaalinformatie;

Als u uw bestelling doorvoert krijgt u meteen de mogelijkheid om via Ideal te betalen. Dit is de meest voorkomende betaalmogelijkheid.

U kunt er ook voor kiezen om het bedrag via een bankoverschrijving over te maken naar ons rekening nummer; NL22 INGB 0008458121 tnv Bens en o.v.v. uw ordernummer. Zodra wij de betaling ontvangen hebben zullen wij het pakket versturen.

Als u heeft gekozen om het pakket op te halen in Waalwijk is het ook mogelijk om bij ophalen contant te betalen.
Wilt u het pakket wel ophalen maar liever via de bank betalen, dan kunnen wij u indien gewenst een betaallink toesturen die u evt bij ons ter plaatse (via een smartphone) kunt voldoen.

Verzendinformatie;

Alle bestellingen die op werkdagen geplaatst worden vóór 16.30 uur worden dezelfde dag nog  per postnl verzonden. Indien het een pakketje betreft krijgt hier een track en trace code voor zodat u de zending kunt volgen.

Wij houden standaard € 3,95 aan voor verzending/handeling/verpakking. In principe is dit incl track en trace, maar mocht de waarde en gewicht dusdanig laag zijn willen we de zending ook weleens zonder track en trace verzenden.

U kunt er ook voor kiezen om uw pakket op te halen in Waalwijk. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Wel moet u een afspraak maken om de producten op te halen.

Verzendkosten buitenland;

België; € 9,95
Duitsland; € 9,95
Frankrijk; € 14,95
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.