benselectronics elektronica arduino kopie

GSM GPRS module SIM900A

GSM GPRS module SIM900A
24.95
OutOfStock
 
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
GSM GPRS Module Sim900A

Maximale voedingsspanning: 4V dc

Via deze link vindt u meer informatie

Voor het eventueel flashen van uw module kunt u hier meer info vinden.

 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie

- GSM kiezer
Goedemorgen Ben's Electronics,
Heb een zonneboiler aangesloten op de Digisol regeluinit van Pausch.at
Deze heeft 2 potentieel vrijecontacten. 1 voor aansturen van de zwembadpomp en de ander wil ik gebruiken om een bericht naar mijn telefoon en of email adres te sturen als de temperatuur boven een bepaalde waarde komt. En fraai zou zijn als ik ook de waarde van de Digisol zou kunnen uitlezen. Maar dat laat de Digisol denk ik niet toe. Welke hardware heb ik hier voor nodig.