benselectronics webwinkelkeur

ir 1 kanaals ontvanger schakelaar module

ir 1 kanaals ontvanger schakelaar module
6.95
InStock
 
Aantal

ir 1 kanaals ontvanger schakelaar


Spanning: 5V
Schakelspanning: 250AC / 30VDC
Schakelvermogen: 10A AC/DCModule voor gebruik: 1, Na het aansluiten van de spanning(5V), zal na 5 seconden het relais aan gaan en tegelijkertijd Led 1 knipperen. 2, Bij een druk knop S1 schakelt het relais en Led 1 aan of uit. 3, Nu is de module klaar om de afstandbediening in te leren.

De methode voor inleren van de afstandbediening: 1, houd de knop S1 5 seconden ingedrukt, als de indicator LED1 oplicht, geeft dit aan dat de leerstatus is geactiveerd en laat vervolgens de knop S1 los, druk vervolgens op de knop van de afstandsbediening, het lampje knippert gewoon, wat aangeeft dat het leren is geslaagd! 2, Om een andere knop van de afstandbediening in te leren kunt u 10 seconden op de ingeleerde knop drukken, Led 1 zal weer oplichten, u kunt nu weer een andere willekeurige knop inleren. Bij geslaagd inleren zal de led weer knipperen.

Uitleg : Theoretische afstand is 8-12 meter, maar de daadwerkelijke toepassing is afhankelijk van de omgevingsfactoren en tussenliggende barrière (zoals diafragma's, glas of andere materialen) blokkering), ontvanger gebruikt HX1838T (T-versie van zeer goede kwaliteit), kan elke externe 38K frequentie gecodeerde gegevens ontvangen!


   
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Adapter 5v 2a DC€ 7.95


Schrijf een reactie

Let op !!
Let op: afwijkende verzendtijd:
van maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari worden orders tot 12.00 uur geplaatst 
de zelfde dag verzonden!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN