benselectronics webwinkelkeur

Mini dompel pomp 3-6v

Mini dompel pomp 3-6v
Mini dompel pomp 3-6v
Mini dompel pomp 3-6v
4.95
InStock
 
Aantal

Mini dompel pomp 3-6v 

Specificaties:

Driving mode: borstelloos
Doorsnede: 24mm
Lengte: 46mm
Hoogte: 33mm
Aangerade slang: 6x9mm via deze link te vinden.
Voedingspanning: 3V-6V
Opvoerhoogte: 40cm-110cm
Doorstroom snelheid: 80-120L/H
Vermogen: 0.4-1.5w


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Richard  - Dompelpompje
23-03-2018 10:11:49
Geachte meneer, mevrouw,

Ik ben op zoek naar een klein dompelpompje voor een presentatie voor school. Ik wil eigenlijk een waterstroompje maken mbv het pompje. Hoe krijg ik dit compleet werkend? Welke andere onderdelen heb ik naast het pompje nog nodig? Ik dacht zelf stroomvoorziening (2x 1,5 AA in een behuizing; is dit er kant en klaar? Aan uit schakelaartje?

Ik hoor graag van u,

Vr gr

Richard
Bens electronics  - RE: -
14-03-2018 15:54:42
Beste S Buurman,

Deze pompjes zijn sinds vorige week uitverkocht omdat er toen een hele partij gekocht is. Ik heb echter de voorraad even voor u nagekeken en er liggen nog 3 pompjes. Hoeveel had u er nodig gehad ? en wilde u nog meer bestellen ?

Ik hoor graag uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Nicolle
S. Buurman  -
13-03-2018 19:44:48
Geachte heer/mevrouw van Bens Electronics,

Dit product is al een tijdje uitverkocht, nu is mijn vraag wanneer jullie die binnen krijgen en of jullie hem nog wel binnen krijgen.

hopend op een positief en spoedig antwoord.

met vriendelijke groet,

S. Buurman
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN