benselectronics nederland2

Pam8403 2 x 3 W versterker board

Pam8403 2 x 3 W versterker board
4.49
InStock
 
Aantal
Pam8403 2 x 3 W verstereker board.

Voedingsspanning: 5 Volt

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

- RE: Schroef
Beste Sander,

Deze zitten er inderdaad niet op/bij.
Vaak worden deze modules in combinatie met een male header gebruikt.

Met vriendelijke groet,
Ben
- Schroef
Zitten hier geen schroefblokjes op?

Gr sander
- RE LS aansluitingen
Beste Eric-Jan,

Bedankt voor uw aanvullende informatie.

Met vriendelijke groet,
Ben
- LS aansluitingen
Let wel op dat de luidspreker draden de minus draden niet aan elkaar mogen gekoppeld worden, dit omdat dit een klasse D versterker is, de luidspreker spoelen maken deel uit van een hoogfreqente oscillator(s)
- RE: aansluitingen
Beste Bartek,

Excuus voor de late reactie. Door de drukte hadden we uw bericht over het hoofd gezien.

Zoals u beschreven hebt lijkt het mij goed aangesloten te zijn. De B zoals u benoemd moet inderdaad een R zijn maar dit is enkel een drukfout.
U hebt de power via USB aangesloten zoals ik begrijp. Kan het niet zo zijn dat de USB die u gebruikt niet toereikend is voor de voeding van het PAM board ?

Mocht u er toch niet uitkomen stuur dan even een mailtje met uw ordernummer zodat we samen een oplossing kunnen zoeken.

Ik hoor graag uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Ben
Ben's electronics
- Aansluitingen
Ik heb pas geleden deze versterker gekocht, alleen ik snap niet hoe ik alles met elkaar moet verbinden. Het gaat me alleen om de LGB aansluitingen. Op de foto zie je LGR aansluitingen, alleen op de board die ik kreeg, staat er een B op de plaats van R. Ik gebruikte de 3.5mm stereo contra jack breakout, om een simpele audio input te hebben op deze board. Ik connecte de tip met L, ring1 met B en sleeve met G. Toen ik het uitprobeerde, hoorde ik geen geluid. De power pins had ik verbonden met een micro usb board, en ik weet zeker dat hier alles goed werkt.